LOGISZTIKAI 9M DÍJ – 2020

Posted by Bíró Koppány Ajtony

2022-ben a következő személyek részesülnek a Logisztikai „9M” díj elismerésben:

Szommer András, EUROGATE Rail Hungary Zrt.

2014 áprilisa óta dolgozik a Floydnál, először diszpécserként, majd üzemeltetési vezetőként és ausztriai biztonsági menedzserként. Jól szervezett, motivált diszpécser csapatot irányít és a fizikai állományi létszám napi vasútüzemi lebonyolítását is gördülékenyen vezeti. Munkájára és kitartására bátran számíthatunk.

Tárai Zsolt fuvarozási üzletág vezető, LOCARGO Kft.

56 éves, 2006 óta erősíti a veszprémi LOCARGO csapatát, a Győri Közlekedési és Távközlési műszaki Főiskolán szerzett gépészmérnöki diplomát, ahol Logisztikai és szállítmányozási szakmérnöki oklevelét is. Fuvarszervezőként kezdte, ma a LOCARGO fuvarozási üzletágát vezeti, munkatársaival közvetlen, szakmai ismereteivel biztos támogatást nyújt, problémamegoldó készsége és pozitív hozzáállása a csapatra is ösztönzőleg hat.

A fuvarszervezés mellett a kerékpározás és a motorozás nagy szerelmese.

Dr. Réger Béla, Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Doktor habil Réger Béla PHD főiskolai tanár hazai és nemzetközi szinten is elismert logisztika oktató és szakértő. Kiemelhető hogy sok évtizeden keresztül a mai Nemzeti Közszolgálati Egyetem és jogelődjei intézményeiben képezte a hadsereg logisztikus tisztjeit. Nevéhez köthető egy nagyon sikeres brit magyar katonai logisztikai együttműködési gyakorlat MAGLITE kifejlesztése, amely a mai napig sikeresen működik. Ma a polgári egyetemi-EDUTUS-logisztikai képzés meghatározó alakja, számos publikációjával, de különösen a hallgatók általi elfogadottsága miatt.

 

POLGÁR ÁDÁM RAKTÁRVEZETŐ, TRANSDANUBIA KFT.

15 éve, raktárvezetői pozícióban dolgozik. Keze alatt a raktárterület 4.000m2-ről 18.000 m2-re nőtt. Napjainkban közel 120 munkatársunk tevékenységét irányítja.  Szakmai, személyes, társas és módszertani kompetenciái alapján újszerű, változó feltételek között is magas színtű és színvonalú munkára képes. Kiváló szakmai és nyelvismerete birtokában megbízóink felkérésére Brazíliában és Németországban raktárlogisztikai folyamatokat tanított- és vezetett be. Motivált és motiváló.  Társaságunk nélkülözhetetlen motorja!

 

PÁSZTOR TIBOR ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ, TRANS-SPED CONTAINER LOGISTIC KFT.

Tibor szakmai életpályáját végigkísérte a fuvarozás, kamionok közt éli az életét, mióta kikerült az iskolapadból. Pályája során a ranglétra minden fokát végigjárta, így sikerült tapasztalatot szereznie az operatív munka minden területéről. Ez a tapasztalat segíti a mindennapokban objektív módon megítélni a kialakult helyzeteket, majd ezzel az objektivitással megtalálni a feladatok megoldásait. Vezető pozíciót, fuvarszervező diszpécserként először 2003-ban kapott akkori munkáltatójánál, a Den Hartogh-nál. További fordulópont volt pályája során, mikor a Waberer’s Logisztika Kft. csapatában még tovább tudott lépkedni a ranglétrán. Először egyre több üzletág vezetőjeként, majd a cég fuvarozási igazgatójaként. 2010 óta foglalkozik a jelenlegi tevékenységével, a konténerfuvarozással. 2013-ban tulajdonostársaival megalapították a Trans-Sped Container Logistic Kft.-t, melynek ügyvezetői teendőt látja el. Néhány év leforgása alatt sikerült a magyar közúti konténerfuvarozó piac meghatározó szereplőjévé fejleszteni vállalkozásukat.

 

TRIFÁN LÁSZLÓ CARGO VEZETŐ, CELEBI AVIATION HUNGARY

László fő feladata a repülőtér légiáru forgalma jelentős részének, éves szinten több mint 80,000 tonnának a minőségi, ügyfélközpontú hatékony kezelésének biztosítása. Évek óta komolyan dolgozik a repülőtéren a cargo operáció egyik legfontosabb vezetőjeként, hogy az ügyfelek a még korábbi nem optimális környezetben is megfelelő szolgáltatást kapjanak, mindig megpróbál megoldásokat találni az aktuális igényekre, problémákra. Egyenes, megbízható, emberséges, következetes, határozott stílusát az ügyfelek nagyra értékelik, tudják, hogy bizalommal fordulhatnak hozzá ha kérésük van, sokat tett és tesz a repülőtér cargo közösségéért, az légiáruszállítás működéséért.

Válassza ki a pénznemét
HUF Magyar forint
EUR euró